Gastvrijheid betekent het voor iedereen makkelijker maken.

Met domotica houden we het graag simpel en duurzaam.

Dingen moeilijk maken is vrij simpel. Maar, dingen simpel houden is weer vrij moeilijk. Daarom gebruikt Homanser automatiseringstechniek die de dingen weer eenvoudig maken. Simpele bediening en beheersing van processen staan dan ook aan de basis voor elk duurzaam en efficiënt hotel.

Automatisering in al z’n eenvoud
Het geloof in de kracht van het geheel met de focus op functionaliteit vormen de basis voor het gebruik van domotica in de Homanser services. Door het toepassen van slimme technieken weet Homanser kwaliteit te bewaken en zelfs te verhogen. Door afzonderlijke delen samen te voegen tot een zo groot mogelijk geheel, kunnen wij technische en logistieke processen maximaal op elkaar af stemmen en wordt de bediening zo eenvoudig en logisch mogelijk gemaakt. Eenheid en eenvoud zijn de sleutelwoorden voor de Homanser domotica techniek, die in zowel bestaande als nieuwe situaties kan worden geïmplementeerd. Van stapsgewijs tot full scale. De Homanser domotica staat zowel voor integratie van systemen, als voor automatisering van functionaliteit op een vernieuwend platform. De structuur is open en kan na implementatie zelfstandig beheerd worden.

Bediening op maat
De wijze van bediening kan geheel worden afgestemd op de wensen van de gebruiker en kan zelfs voor verschillende type gebruikers gewijzigd worden. Zo kunnen uw gasten gebruikmaken van geavanceerde techniek, zonder hierbij handleidingen te hoeven doornemen. Dit resulteert niet in een hightech-ervaring, maar heeft tot resultaat dat er een toename van het comfort en efficiëntie is met een minimale verspilling van tijd en energie.

Kostenbesparende techniek
Domotica is multifunctioneel toe te passen. Zo kan bijvoorbeeld via energie- en conditiemonitoring direct op storingen gereageerd en gehandeld worden en kan overlast door functieverlies worden beperkt. Maar er kan ook apparatuur worden afgeschakeld als deze niet wordt gebruikt. Zo hoeft een minibar geen energie te verbruiken wanneer de kamer niet wordt gebruikt. Individuele apparaten kunnen soms met een kleine aanpassing worden aangepast, zodat overlast wordt beperkt of zelfs helemaal verholpen. En afzuigventilatoren kunnen ’s avonds en ’s nachts automatisch minder hard draaien met minder geluid. De grootste winst met onze domotica is te behalen door, elkaar tegenwerkende processen, niet meer gelijktijdig te laten plaatsvinden en installaties uit te schakelen die deze geen functionaliteit hebben.