Gastvrijheid, dat gaan wij voor u regelen.

Hospitality

Als hotel krijg je nooit een tweede kans voor een eerste indruk.

Bij Homanser staat uw gast altijd centraal. Want de gastvrijheid van een hotel wordt bepaald door de totaalbeleving. Wij zorgen er, samen met u voor dat elke gast zich direct welkom voelt.

Front office, het visitekaartje van uw hotel
Goed opgeleide front desk medewerkers stralen met goede energie, passie voor het vak én kennis van zaken het ultieme gevoel van gastvrijheid uit. Ze zijn dan echt het visitekaartje van uw hotel, want de eerste indruk van een gast is essentieel. Is deze front desk service 24 uur per dag van hoge kwaliteit, dan zal dit zich direct terugverdienen.

Het effect van kostenefficiënte gastvrijheid
Front Office medewerkers spelen belangrijke rollen. Daarom is er een goede balans nodig tussen gasttevredenheid, personeelstevredenheid én een goed financieel inzicht. Waar liggen bijvoorbeeld kansen om met de juiste aanpak en inzicht klanten betere kamers via upselling te verkopen in plaats van gratis upgrades te geven.

Front desk training & coaching
Met de Homanser Hospitality training en begeleiding zorgen wij ervoor dat uw front desk medewerkers met de juiste energie en teamspirit communiceren. Op een heldere manier en met de juist toon. Niet alleen met gasten, maar ook met collega’s. Door als collega's gewoon in de dagelijkse operatie mee te draaien, kunnen wij heel soepel, als een natuurlijk proces, de energy qua hospitality in kaart brengen en er een passende training voor samenstellen en ondersteuning geven. Met als resultaat: een supersterke teamspirit van uw front desk!