Veiligheid is voor ons vanzelfsprekend.

Safety & security

Gasten slapen een stuk lekkerder als ze zich veilig voelen.

Bij Homanser staat uw gast altijd centraal. Want de gastvrijheid van een hotel wordt bepaald door de totaalbeleving. Wij zorgen er, samen met u, voor dat elke gast zich direct welkom voelt.

Voor elke gast die uw hotel binnen stapt, is veiligheid vanzelfsprekend.
En terecht. Want bij een of meerdere betaalde overnachtingen verwacht je op z’n minst veilig te kunnen slapen en lekker te kunnen eten zonder ziek te worden. Maar ook voor uw personeel is het een vanzelfsprekendheid dat zij hun bezittingen veilig achter kunnen laten en in geval van een calamiteit snel in veiligheid worden gebracht.

Mens & Techniek
Veiligheid wordt voor het grootste deel verzekerd door goede bouwkundige en technische voorzieningen. Maar, ook het menselijke aspect speelt een grote rol in de totale veiligheid van uw hotel. Door onze integrale aanpak zorgt Homanser voor maximale efficiëntie als het gaat om de veiligheid van uw gasten en personeel.

Functionele veiligheid
Door de onderwerpen Safety & Security puur vanuit functionaliteit te benaderen, zorgen wij voor de meest efficiënte oplossing, waarbij alle aspecten in dit domein worden benoemd, omschreven en beheerd. Alle voorzieningen voldoen hiermee aan de van kracht zijnde wet- en regelgeving.

Onderwerpen in dit domein zijn onder andere: